Hoppa till huvudinnehåll

Peter Kullgren

Peter Kullgren

Landsbygdsminister

Landsbygds- och infrastrukturdepartementet

"Vi ska leverera goda förutsättningar att leva i hela landet, värna vårt hållbara skogsbruk och säkerställa konkurrenskraftiga villkor för det svenska jordbruket."

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Peter Kullgren

 • Två ministermöten i Karlstad under Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet

  17–19 juni pågår två olika nordiska ministermöten i Karlstad under ledning av landsbygdsminister Peter Kullgren. Mötena kommer att fokusera på regional utveckling, livsmedelsberedskap och konkurrenskraft. Media bjuds in till pressträffar, men kan också närvara vid en exkursion.

 • Regeringen tillsätter utredning för att stärka hästnäringen

  Landsbygdsminister Peter Kullgren framför en häst.
  Landsbygdsminister Peter Kullgren på besök på en ridskola. Foto: Jakob Lagerkranser/Regeringskansliet

  En särskild utredare ska se över möjligheterna att underlätta företagande inom hästnäringen och deltagande i hästsporten. Utredaren ska också kartlägga behovet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Syftet med utredningen är att stärka konkurrenskraften i hela näringen och göra den tillgänglig för fler.

 • Regeringen föreslår omfattande åtgärder för att minska övergödningen, skydda marina områden och rädda fiskbestånden

  Statsminister Ulf Kristersson, klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari och Peter Kullgren har presenterat regeringens proposition, Ett levande hav - Ökat skydd, minskad övergödning och ett hållbart fiske, som nu lämnas över till riksdagen.

Innehåll från Peter Kullgren

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 190 träffar.

Laddar...