Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pål Jonson deltar på Swedish Security Forum

Publicerad

I dag den 19 juni deltar försvarsminister Pål Jonson på Swedish Security Forum i Stockholm. Pål Jonson kommer delta i ett panelsamtal med fokus på bland annat innovation och teknologi.

Swedish Security Forum är en årlig mötesplats för ledare och viktiga aktörer inom säkerhet och försvar. Konferensen behandlar frågor av avgörande betydelse för den europiska säkerhetsordningen och det internationella försvarssamarbetet. Agendan för i år är säkerhets- och försvarspolitiska vägval och vad de innebär för Sverige.

Försvarsminister Pål Jonson kommer delta i ett panelsamtal om det teknologiska kriget, dess risker och förutsättningar. Pål Jonson kommer bland annat prata om hur väl Sverige är rustat när det gäller att ta vara på de möjligheter som teknikutvecklingen erbjuder försvaret. Försvarsministern kommer också att prata om det försvarsinnovationsinitiativ som regeringen presenterade tidigare i vår.

Presskontakt

Johan Hjelmstrand
Pressekreterare hos försvarsminister Pål Jonson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-126 69 22
e-post till Johan Hjelmstrand
Laddar...