Hoppa till huvudinnehåll
Informationsmaterial från Försvarsdepartementet

Strategisk inriktning för försvarsinnovation

Publicerad

En cybersoldat på omslaget till broschyren Strategisk inriktning för försvarsinnovation.

Innovativ banbrytande teknik med försvars- och säkerhetsnytta är av central betydelse i de hårdnande politiska, ideologiska och ekonomiska motsättningar som präglar omvärldsläget. Regeringen presenterar härmed en strategisk inriktning för försvarsinnovation som samlar och tydliggör politiska ambitioner och åtgärder i det fortsatta arbetet. Genom den strategiska inriktningen skapas förutsättningar för att accelerera och ömsesidigt stärka innovation inom det militära och civila som bidrar till såväl Sveriges försvarsförmåga och innovationskraft som till ökad konkurrenskraft och stärkt säkerhet.

Ladda ner:

Laddar...