Hoppa till huvudinnehåll

Andreas Carlson

Andreas Carlson

Infrastruktur- och bostadsminister

Landsbygds- och infrastrukturdepartementet

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Andreas Carlson

  • Pressträff med Andreas Carlson om nya uppdrag på bostadsområdet

    Fredag den 18 oktober klockan 08.30 bjuder infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson in till pressträff för att presentera regeringsuppdrag på bostadsområdet.

  • Svenskt bidrag till Natos avskräckning och försvar under 2025

    statsråden under en pressträff
    Måndag den 7 oktober höll utrikesminister Maria Malmer Stenergard en pressträff tillsammans med försvarsminister Pål Jonson samt infrastruktur-och bostadsminister Andreas Carlson och utrikespolitisk talesperson för Liberalerna Joar Forssell om propositionen ”Svenskt bidrag till Natos avskräckning och försvar under 2025”. Foto: Frida Drake/Regeringskansliet

    Regeringen har i dag överlämnat en proposition till riksdagen med förslag på hur Sverige under 2025 ska bidra till Natos samlade avskräckning och försvar i det nordatlantiska området.

  • Vägen till en pålitlig transportinfrastruktur presenteras i historisk satsning

    Regeringen har beslutat om en proposition med historiskt stora satsningar på transportinfrastrukturen i Sverige. Utgångspunkten är att underhållet för det svenska väg- och järnvägsnätet måste stärkas samtidigt som det behövs investeringar i ny infrastruktur.

  • Prioriteringar inom infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlsons områden – Budgetpropositionen för 2025

    Illustration: Regeringskansliet

    Regeringen lämnar flera förslag inom infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlsons politikområden i budgetpropositionen för 2025. Förslagen bygger på en överenskommelse mellan regeringen och Sverigedemokraterna.

Innehåll från Andreas Carlson

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 278 träffar.

Laddar...