Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Kulturminister Parisa Liljestrand besöker Uppsala

Publicerad

I dag den 21 maj besöker kulturminister Parisa Liljestrand Uppsala för att delta i ett lunchsamtal på Forum Idealstad. Samtalets tema är kulturens roll för att göra staden attraktiv och äger rum i ”Arenan” på United Spaces vid Stora Torget i Uppsala.

– Kulturen, de kulturella och kreativa branscherna och hur vi gestaltar våra livsmiljöer har stor betydelse för hela Sveriges utveckling, vad gäller jobb, innovation, konkurrenskraft och social sammanhållning. En levande kulturscen är ett sätt att locka människor till en stad för att bo, arbeta och studera, säger kulturminister Parisa Liljestrand.

Presskontakt

Sara E. Persson
Pressekreterare hos kulturminister Parisa Liljestrand
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-112 78 19
e-post till Sara E. Persson
Laddar...