Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Pressinbjudan: Lotta Edholm tar emot delbetänkande från Skolsäkerhetsutredningen

Publicerad

Onsdag den 6 mars överlämnar Skolsäkerhetsutredningen sitt delbetänkande till skolminister Lotta Edholm. I samband med överlämningen hålls en pressträff med skolministern och regeringens särskilde utredare Jonas Trolle.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag den 6 mars kl. 09.30 via e-post till Matilda Nehlmark, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation.

Inpassering från kl. 10.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats att vara de som först ställer frågor. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...