Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Skolministern bjuder in till pressbriefing om klassrumsdisciplin

Publicerad

Svenska skolor har stora problem med både kunskapsresultat, trygghet och studiero. Skolminister Lotta Edholm bjuder måndag den 17 juni in till en pressbriefing för att presentera ny fakta och statistik från PISA och PIRLS om klassrumsklimatet i de svenska skolorna och berätta om regeringens åtgärder.

Tid:
Plats: Utbildningsdepartementet, Drottninggatan 16 i Stockholm. Inpassering sker kl. 09.45.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag den 17 juni kl. 09.00 via e-post till Matilda Nehlmark, se presskontakt. Ange namn, redaktion, samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation.

Presskontakt

Matilda Nehlmark
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
e-post till Matilda Nehlmark
Ellen Kult
Pressekreterare hos skolminister Lotta Edholm
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-140 15 28
e-post till Ellen Kult
Laddar...