Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Paulina Brandberg deltar i West Pride

Publicerad

Den 14-15 juni deltar jämställdhetsminister Paulina Brandberg i West Pride i Göteborg. Paulina Brandberg, som ansvarar för arbetet för hbtqi-personers lika rättigheter och möjligheter i regeringen, kommer bland annat att delta i paraden och besöka Pride park.

– Alla människor ska känna sig trygga att vara den de är och älska vem de vill - utan att riskera våld, trakasserier eller diskriminering. Tyvärr är detta inte verkligheten för många hbtqi-personer idag, varken i Sverige, i resten av EU eller globalt. Det här är en verklighet som vi aldrig kan acceptera och just därför behöver vi fortsätta kampen för hbtqi-personers lika rättigheter och möjligheter, säger Paulina Brandberg. 

I samband med West Pride är Paulina Brandberg tillgänglig för media. Kontakta pressekreterare Anton Johansson vid intresse. 

Presskontakt

Anton Johansson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 53 41
e-post till Anton Johansson
Laddar...