Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Utredning om nationell strategi för att stärka judiskt liv i Sverige överlämnas till kulturminister Parisa Liljestrand

Publicerad

I morgon, onsdagen den 10 januari kl. 10.30, tar kulturminister Parisa Liljestrand emot en utredning om nationell strategi för stärkande av judiskt liv i Sverige. I samband med överlämningen hålls en pressträff tillsammans med särskild utredare Maria Arnholm.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats där pressträffen äger rum. Adressen är i centrala Stockholm och meddelas i samband med bekräftelse på anmälan. Pressträffen kommer att direktsändas på regeringens webbplats och går även att se i efterhand på regeringen.se.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag 10 januari kl. 08.00 via e-post till Anna Dalin, se presskontakt nedan. Ange namn och redaktion, samt i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.00. Deltagande sker i mån av plats.

Observera att platsen meddelas i samband med bekräftelse på anmälan.

Presskontakt

Anna Dalin
Presskommunikatör, Kulturdepartementet
Telefon 076-131 42 03
e-post till Anna Dalin
Sara E. Persson
Pressekreterare hos kulturminister Parisa Liljestrand
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-112 78 19
e-post till Sara E. Persson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Laddar...